Läyliäisten Sähkön koronatiedote

Meille tärkeintä on taata asiakkaidemme sekä työntekijöidemme turvallisuus, siksi tässä tilanteessa on tärkeää, että toimimme kaikki yhdessä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Millä keinoin pyrimme estämään taudin leviämistä? Koska koronavirus tarttuu ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa, pyrimme pitämään vähintään kahden (2) metrin turvavälin muihin sekä välttämään kosketuskontakteja, esimerkiksi kättelyä.

Olemme tehostaneet myymälän ja varaston siivousta/desinfiointia sekä ohjeistaneet henkilökuntaamme pitämään käsihygieniasta erityisen tarkasti huolta. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisten ohjeistuksia koronavirukseen liittyen. Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä avoinna normaalisti, suosittelemme kuitenkin tilausten tekemistä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Tuotteiden toimituksissa ei ole tällä hetkellä koronaviruksesta johtuvia viivästyksiä ja tavarantoimitukset toimivat normaaliin tapaan.

SÄHKÖ-, LÄMPÖPUMPPU- JA MUUT ASENNUKSET:

– Asiakas saa päättää haluaako olla paikalla, kun työ suoritetaan. Asentajamme suoriutuvat tehtävästä kuin tehtävästä satojen asennusten koulimina ilman asiakkaan läsnäoloa. Sovitaan vain avaimen paikka tuloa ja lähtöä silmällä pitäen. Asentajamme huolehtivat myös ovien ym. huolellisesta lukitsemisesta työn jälkeen. Pyrimme muodostamaan työstä/asennuksesta kokonaisvaltaisen kuvan puhelimitse tai sähköpostitse etukäteen esim. valokuvia ja pohjapiirroksia ym. hyödyntäen. Soitamme myös asiakkaalle tarvittaessa paikan päältä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttaaksemme.

Asennuskäynnillä pidämme koko käynnin ajan kädet suojattuina käsineillä. Pidämme myös hengityssuojainta tarpeen niin vaatiessa.

  • Emme koskettele kodin tai toimiston esineitä tarpeettomasti.
  • Noudatamme 2 metrin suositusetäisyyttä henkilöiden välillä.
  • Kaikki tarpeelliset dokumentit jätämme asennuksen läheisyyteen ja niitäkin luonnollisesti käsittelemme vain suojakäsinein. Voimme myös lähettää ne sähköisinä.
  • Kohteessa tutustumiskäynnin voimme suorittaa myös asukkaan ollessa vaikkapa kauppareissulla. Sovimme vain paikan, josta avaimet löytyvät ja johon avaimet jätetään käynnin jälkeen. Tarjouksen voimme tehdä erikseen sopimallamme tavalla vaikkapa sähköpostitse.
  • Asentajamme eivät saa tulla töihin flunssaisena, kuumeisena tai muutenkaan heikkovointisena. Suojelemme asiakkaidemme lisäksi työyhteisömme jäseniä tinkimättömällä valvonnalla.

Toivomme, että tilanne paranee piakkoin ja saamme tämän taudin taltutettua.

Ystävällisin terveisin:

Läyliäisten Sähkö

Tähän uusin uutinen ja ajankohtaisia asioita.

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.
keyboard_arrow_up