Ilma-vesilämpöpumput asennettuna

– Säästä lämmityskustannuksissa jopa 60% –

Ilmavesilämpöpumppu tuottaa puhdasta ja edullista lämpöä kodissa, jossa on vesikiertoinen lämmönjakoverkko, kuten vesipatterit tai lattialämmitys. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa kodin pääasialliseksi lämmönlähteeksi tai tukemaan toista lämmitysjärjestelmää. Ilmavesilämpöpumppu on helppo ottaa käyttöön. Säästät jopa 60 prosenttia lämmityslaskussasi!

Asennamme ilma-vesilämpöpumppuja pääasiassa Kanta-Hämeen ja osaksi Uudenmaan alueella: Loppi, Riihimäki, Janakkala, Hämeenlinna, Hyvinkää, Karkkila ja Vihtijärvi.

Muistathan, että ilma-vesilämpöpumput vaativat säännöllisen huollon.

Lämmittää huoneilman ja käyttöveden

Ilmasta veteen lämpöpumppu ottaa lämpöenergian suoraan ulkoilmasta ja siirtää sen edullisella hyötysuhteella asunnon lämmitysjärjestelmän kiertoveteen sekä käyttöveteen. Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää siis huoneilman lisäksi myös käyttöveden.

Nykyisen järjestelmän rinnalle tai tilalle

Ilmavesilämpöpumput soveltuvat mm. asuntoihin, joissa on olemassa oleva tai rakenteilla oleva vesikiertoinen lattialämmitys tai patterilämmitys. Asennus ja käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista. Asennus ei edellytä porakaivoa tai kaivuutöitä puutarhaan.

Ilmavesilämpöpumpulla voidaan korvata nykyinen lämmityslaite isompiin taloihin (esite), pienempiin taloihin (esite) tai se voidaan rakentaa nykyisen järjestelmän rinnalle (esite).

Tehokas ja energiaystävällinen

Ilmavesilämpöpumput on suunniteltu täyttämään tulevaisuuden vaatimukset niin lämpimälle käyttövedelle kuin lämmitykselle. Helppo asennus ja energiaystävällisyys tekevät ilmavesilämpöpumpusta ihanteellisen ratkaisun asentajalle sekä käyttäjälle.

Nykyaikainen invertteritekniikka optimoi ilmasta saatavan lämpöenergian määrän käyttämällä minimaalisen määrän energiaa lämmön talteenottoprosessissa.

Lisätietoja: Kimmo Joutsi

Säästä lämmityskuluissa jopa 60%

Ilma-vesilämpöpumput toimivat erittäin pienellä energialla erittäin tehokkaasti ja luovat säästöä välittömästi asennuksen jälkeen.

Ilma-vesilämpöpumppuun 4000€ avustusta

Valtio tukee öljylämmityksestä luopumista. Avustusta myönnetään pientalon öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen sekä öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen toisella lämmitysjärjestelmällä, kuten ilma-vesilämpöpumpulla.

Lue lisää

Testattu Suomen olosuhteissa

Kestävät tuotteet on testattu Suomen olosuhteissa ja maahantuoja antaa jopa lisätakuun.

Luotettavan maahantuojan tuotteet

Pääasiassa myymme ja asennamme Mitsubishi Electricin lämpöpumppuja.

Hankintaturvatuote on Scanoffice Oy:n, Mitsubishi Electricin virallisen maahantuojan rekisteröimä tuotemerkki, jolla Scanofficen maahantuomat laitteet erottuvat rinnakkaismaahantuoduista laitteista.

Hankintaturvatuotteille myönnetyt takuut ovat 1984 toimintansa aloittaneen Scanoffice Oy:n takuulupauksia. Yleisestä käsityksestä poiketen, alan valmistajat harvoin myöntävät itse takuita tuotteilleen, vaan takuulupaukset ovat lähes aina maahantuojan antamia. Tavaroiden vapaa kulku EU:n alueella mahdollistaa tunnettujenkin valmistajien tavaraerien kulkeutumisen maasta toiseen, mutta muita kautta hankittujen tuotteiden soveltuvuus Suomen ilmastoon ja niiden jälkimarkkinointi eivät ole Scanoffice Oy:n vastuulla.

Haluatko ekologisen ja edullisen lämmityksen?

Ilma-vesilämpöpupun asennus eri järjestelmien kanssa

Ilmavesilämpöpumpulla voidaan korvata nykyinen lämmityslaite isompiin taloihin (esite), pienempiin taloihin (esite) tai se voidaan rakentaa nykyisen järjestelmän rinnalle (esite).

Näin helppoa on ilma-vesilämpöpumpun asennus

1. Ota yhteyttä
2. Kartoitamme tarpeesi
3. Teemme tarjouksen
4. Asennamme järjestelmän avaimet käteen -palveluna
5. Nauti edullisemmasta lämmityksestä
6. Säännöllinen huoltotarkistus

Minkälaisiin kohteisiin ilmavesilämpöpumppu sopii parhaiten?

Ilmavesilämpöpumppu voidaan laittaa kaikkiin kiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitys joko lattialämmitys tai sitten patterilämmitys. Ilmavesilämpöpumppu soveltuu niin saneerauskohteisiin kuin uudiskohteisiin. Scanoffice on virallinen Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpuppujen maahantuoja ja meillä on erittäin suuri valikoima eritehoisia ilmavesilämpöpumppuja aivan pienestä kesäasunnosta suuriin kiinteistöihin, taloyhtiöihin, halleihin saakka.

Miksi kuluttajan kannattaisi sitten valita ilmavesilämpöpumppu? Ilmavesilämpöpumppu on energiaystävällinen valinta ja se on myös luontoa säästävä ratkaisu. Ilmavesilämpöpumppu investointi maksaa muutamassa vuodessa, noin 3-5 vuodessa investoinnin takaisin. Ja sen jälkeen se on puhdasta säästöä. Meillä on Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppujärjestelmä pieniin ja keskisuuriin omakotitaloihin. Ulkoyksikkö sijoitetaan ulos ja sitten meillä on erittäin kompaktin kokoinen varaaja yksikkö, joka voidaan sijoittaa vaikka kodinhoitohuoneeseen. Se on hiljainen, kompakti ja pitää kaiken tarvittavan samoissa kuorissa.

keyboard_arrow_up