Maalämpöpumppu – erinomaisen fiksu valinta

Maalämpöpumpun hankintakustannukset ovat yleensä kalliimmat verrattuna muihin lämmitysmuotoihin, mutta se on edullinen käyttää. Pientaloihin suunnitellut maalämpöpumput maksavat itsensä takaisin 5–10 vuodessa ja isommissa kiinteistöissä käytettävät 3–6 vuodessa. .

Maalämpöpumppujen suunnittelussa on tarkoin huomioitu Suomen kylmät erityisolosuhteet niin lämmitystarpeen mitoituksessa kuin lämpimän käyttöveden riittävyydessä.

Aurinko lämmittää myös täällä pohjoisella pallonpuoliskolla niin tehokkaasti, että maahan varastoitunut lämpöenergia riittää vaivattomasti lämmittämään asuntosi läpi koko kylmän Suomen talven. Tämän luonnon oman, puhtaan energian saat tehokkaasti hyödynnettyä maalämpöpumpullasi.

Miksi maalämpö kannattaa?

Ylivoimaisesti edullisin

Maalämpöpumppu on tutkitusti edullisin lämmitysmuoto pitkällä aikavälillä. Voit säästää jopa 80 prosenttia sähkölaskussasi muihin lämmitysmuotoihin verrattuna.

Ekologinen valinta

Maalämpöpumppu käyttää lämmittämiseen maaperään varastoitunutta, puhdasta luonnon energiaa, eikä se siis kuormita ympäristöä hiilidioksidi- eikä hiukkaspäästöin.

Käyttöikä 20-30 vuotta

Maalämpöpumpun käyttöikä on 20–30 vuotta. Sen liikkuvat ja kuluvat osat voidaan korvata varaosilla. Lämmönkeruuputkisto tai muut järjestelmän osat eivät juurikaan kulu käytössä, joten niitä ei tarvitse uusia.

Alpha Innotec maalämpöpumput PWZS – NORDIC 

Säästösi lämmityskuluissa jopa 80 %

Esimerkiksi keskikokoinen asunto, jonka vuotuinen lämmöntarve on n. 20.000–25.000 kWh vuodessa, voidaan lämmittää vain murto-osalla tästä tehotarpeesta – vain noin 5000–6000 kWh/vuosi – ei siis ihme, että yli puolet uusien omakotitalojen rakentajista valitsee lämmitysmuodoksi maalämmön!

Maalämpöpumppu soveltuu myös erinomaisesti peruskorjauskohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmönjako (patteri, lattialämmitys) ja joissa nykyinen vanha ja tehoton (öljy- tai suorasähkö) lämmitysjärjestelmä uusitaan energiapihiin ja ympäristöystävälliseen maalämpöön.

 Esite

Yksi laite kaikkeen

Lämmitys ja lämmin käyttövesi samassa yksikössä. Lämpöpumppu tarjoaa mukavaa lämmitystä ja lämmintä käyttövettä tarpeisiisi. Laite sopii niin pientaloihin kuin rivitaloihinkin, sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Korkea hyötysuhde

Uusimmalla lämpöpumpputekniikalla saavutamme erittäin korkean lämpökertoimen (COP).

Hiljaistakin hiljaisempi

Uusimmat komponentit, älykäs rakenne ja optimaalinen äänenvaimennus tekee laitteesta yhden markkinoiden hiljaisimmista. Käyntiääni vain 31 dB (A) metrin päästä mitattuna.

Tyylikäs muotoilu

Pelkistetty, skandinaavinen design, joka sopii täydellisesti vaikkapa kodinhoitohuoneeseen.

Kompakti

Fyysiset mitat 60 x 62 x185 cm (L x S x K). Sopii todella hyvin pieniinkin asennustiloihin ja on yksi markkinoiden kompakteimmista laitteista.

5 vuoden täystakuu

Lämpöpumpulla on viiden (5) vuoden täystakuu, jonka aikana sinun ei tarvitse olla huolissaan laitteen toimivuudesta.

  • Kestävää laatua maailman johtavalta lämpöpumppuvalmistajalta
  • Pohjolan oloihin suunniteltu
  • Korkein energialuokka A+++
  • Ympäristöystävällinen kylmäaine R32
  • Kehittynyt invertteritekniikka, joka pidentää kompressorin ikää
  • Erittäin hiljainen käyntiääni
  • Yksi matalimmista malleista – sopii myös pieniin tiloihin
  • Varaosia saatavilla koko laitteen elinkaaren ajan
  • Ammattitaitoiset asennus- ja huoltoliikkeet ympäri Suomen.

Uusinta Mitsubishi Electricin teknologiaa hyödyntävä Geodan on erityisesti Pohjoismaiden olosuhteisiin suunniteltu maalämpöpumppu. Sen avulla lämmität kodin ja käyttöveden erittäin energiatehokkaasti ja säästät rahaa ja ympäristöä.

Invertteriohjattu maalämpöpumppu soveltuu uuteen taloon tai vanhan maalämpöpumpun tilalle. Matala sisäyksikkö mahtuu mukavasti vaikka rintamamiestalon kellariin.

Geodanin hiljainen käyntiääni ja vaivaton lämpötilan säätö tekevät asumisesta miellyttävää. Hankintaturvatuotteena se on myös luotettava valinta.

Älykkäät ominaisuudet

Mukautuva lämpökaivon kontrollointi, invertteritekniikka, älyverkkovalmius ja muut pitkälle kehitetyt ominaisuudet parantavat Geodanin tehokkuutta ja lisäävät sen käyttömukavuutta.

Yksi markkinoiden hiljaisimmista

Geodanin tuotekehityksessä on panostettu erityisesti laitteen hiljaisuuteen. Hiljaisen käyntiäänensä ansiosta Geodan voidaan sijoittaa esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen ilman, että asumismukavuus kärsii.

Matala malli

Mitsubishi Electric Geodan on korkeudeltaan vain 175 cm ja yksi markkinoiden matalimmista maalämpöpumpuista. Se mahtuu hyvin pieniin kellaritiloihin vanhojen lämmityslaitteiden tilalle.

AlphaWeb / AlphaApp yhteensopiva

Lämpöpumppua voidaan ohjata AlphaWebin tai AlphaAppin kautta mistä päin maailmaa tahansa.

Valmiina aurinkosähkö- ja Smart Grid-toimintaan

Lämpöpumppu voidaan yhdistää aurinkosähköön tai älykkääseen sähköverkkoon (Smart Grid).

Videolla vanha maalämpöpumppu vaihdetaan uuteen omakotitalossa Ruotsissa.

keyboard_arrow_up