Sähköasennus ja sähkötyöt

Sähköasennus ja sähkötyöt

Toimialaamme kuuluvat kaikenlaiset sähköalan työt. Sähkötyöt aina pienestä pistorasian vaihdosta kaiken kattavaan kerrostalon sähköistykseen. Sähköasennukset on mahdollista tehdä tuntiveloituksella tai kiinteällä urakkahinnalla.

Rakentajan palvelut

Rakentaja tarvitsee alkuvaiheessa sähkökeskuksen, työmaasähkön tontille. Työn edistyessä täytyy työmaalle tehdä maakaapelointi sekä rakennuksen sähkötyöt loppuun saakka. Meiltä saat sähkötyöt vaikka avaimet käteen palveluna!

Omakotitaloa tai mökkiä remontoidessa tarvitaan sähköasentajaa jo purkuvaiheessa sekä muutoksen suunnittelussa.

Tänä päivänä kannattaa mittauskeskus varustaa ylijännitesuojalla joka suodattaa sähköverkon kautta tulevat ylijännitepiikit pois suojaten näin kodin elektronisia laitteita (kutsutaan myös nimellä ukkossuojaus).

Remontoijan palvelut

Suunnittelet sitten pesuhuoneen, keittiön tai koko talon remonttia niin todennäköisesti tulet tarvitsemaan sähköasentajaa ensin purkutöissä ja sitten uusien sähköasennuksien yhteydessä. Valaisimia, kytkimiä, pistorasioita saattaa tulla lisää tai vaihtaa paikkaa, ehkäpä lattialämmityskin tulee kaakelin alle.

Vikapalvelu

Meiltä saat avun sulakkeen palaessa, kuivurin, vesipumpun tai muun sähkölaitteen vikaantuessa.

Radon-kaasu

Monessa omakotitalossa on jo rakennusvaiheessa varauduttu Radon-imuria varten. Mittauksien jälkeen saattaa tulla tarvetta radon-imurille. Imurin lisäksi tarvitaan kaapelointi sekä ohjaus imurille. Lisätietoa Radonista.

Liesivahti, liesiturva

Vanhemmalle väelle on mahdollista asentaa liesivahti, joka katkaisee liedeltä sähkön turvallisesti eikä levyt jää vahingossa päälle (YKE, Norwesco).

Sähköistyksen kuntokartoitus

Sähköasennusten kuntoa ei aina pysty yksinomaan päältäpäin arvioimaan. Siksi käytettynä ostettuun asuntoon ja remonttia suunniteltaessa vanhaan asuntoon kannattaa teetättää sähköalan ammattilaisella sähköistyksen kuntokartoitus, joka sisältää myös turvallisuustarkastuksen ja usein lisäksi energiakatselmuksen. Olemme Setin hyväksymä sähkölaitteiston kuntotutkija.

Sähköistyksen kuntokartoituksen avulla selvitetään systemaattisesti kiinteistön tai huoneiston kiinteiden sähköasennusten tila. Kuntokartoituksen avulle selvitetään esimerkiksi:

 • Mitkä asiat ovat sähköistyksessä kunnossa
 • Onko sähkölaitteistoissa ihmisille tai omaisuudelle vaaraa aiheuttavia vikoja tai puutteita
 • Millä tavoin sähköistyksen tasoa on mahdollista parantaa
 • Millä tavoin kodin tai kiinteistön energiatehokkuutta on mahdollista parantaa

Kuntokartoitus on hyvä teettää kodissaan tai toimitiloissaan säännöllisin väliajoin, jolloin varmistutaan siitä, että sähköasennukset ovat toimintakuntoisia. Kuntokartoituksella voidaan myös ennaltaehkäistä mahdollisia ongelma- tai vaaratilanteita, kun vialliset tai puutteelliset sähköasennukset havaitaan hyvissä ajoin.

Asukkaalle tai muulle sähkölaitteiston haltijalle annetaan myös tietoa tilan energiatehokkuutta, turvallisuutta ja toimivuutta lisäävistä sähköistysratkaisuista. Kuntokartoitus voi myös olla siis avuksi selvitettäessä sähköistyksen uusimistarvetta.

Lisätietoja: Erkki Voivala

Sähköurakointi

Teemme kaikki sähköurakoinnit mökistä kerrostaloon ja maatiloista teollisuushalleihin sisältäen atk-verkkojen asennukset, antenni-, videovalvonta- ja hälytinjärjestelmäasennukset. Me teemme myös tontin työmaasähkö- ja mittauskeskuksen asennukset.

Referenssejä:

 • jatkuvasti omakotitaloja sekä mökkejä
 • Karkkilan K-Kaupan laajennus, tilat apteekille 2012
 • Lammi-kivitalo, 350 m2 omakotitalo, 2011
 • Lammi-kivitalo, 450 m2 omakotitalo, 2011
 • Palvelukoti Huvikumpu, asumispalvelua, 2011
 • Lopen asumispalveluyksikkö, vammaispalveluhoitokoti, 2011
 • Hyvinkää, Pirkonkotisäätiö, kerrostalo, 2009
keyboard_arrow_up