Sähköauton latausasemat yksityisille ja taloyhtiöille

Onko teillä jo sähköauto tai sähköauton hankinta suunnitteilla?

Asennamme Scanofficen sekä Wallen luotettavat sähkäauton latauslaitteet niin yksityisiin kiinteistöihin kuin taloyhtiöihinkin.

Scanofficen latauslaitteet kestävät Suomen sääolosuhteet, myös kovat pakkaset. Niiden älykkäät ominaisuudet tekevät auton latauksesta edullista, nopeaa ja turvallista. Laitteet sopivat kaikkiin automerkkeihin.

Walle kotilatauslaitteet ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja valmistetaan kotimaassa Raisiossa Trafomicin tehtaalla. Walle latausalaitteet on siis suunniteltu kestämään Suomen sääolosuhteet. Walle on luotettava ja toimintavarma valinta sähköisen liikkumisen lataustarpeisiin.

Walle-latauslaitteella kotilataaminen on tehokasta, turvallista ja vaivatonta. Walle on oikea valinta sähköautoilijalle, joka kaipaa kotiinsa luotettavaa, laadukasta ja helppokäyttöistä latauslaitetta. Walle-latauslaitteet on suunniteltu Suomen olosuhteisiin, joten voit asentaa ne huoletta sisätiloihin tai sään armoille. Laadukkaat metalliosat kestävät helteet ja paukkupakkaset sekä poudan ja räntäsateen.

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat. BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa.

Keba P30 – nopea ja kestävä sähköauton latausasema

Ympäristöystävälliset KeContact P30 -latausasemat kestävät vaikeimmatkin sääolosuhteet ja ovat valmiita ulkokäyttöön – jopa -25 °C:ssa. Latausasemat soveltuvat myös taloyhtiökäyttöön.

Nopea

Voit ladata autoasi jopa 22 kilowatin teholla. Saat noin 100 kilometriä ajomatkaa autosi akkuun yhden tunnin aikana

Edullinen

Voit ajoittaa latauksen siihen vuorokauden aikaan, kun sähkö on edullisinta.

Turvallinen

Dynaaminen kuormanhallinta säätää lataustehoa kiinteistön muun kuorman mukaan. Voit nukkua yösi rauhassa ja antaa autosi latautua sillä aikaa täyteen.

Latauspisteet taloyhtiöissä nostavat asunnon arvoa.

Taloyhtiössä sähköautoa ei voi ladata lämmitystolpasta.
Latausvalmiutta taloyhtiöissä koskeva lainsäädäntö velvoittaa taloyhtiöt, joilla on vähintään viisi pysäköintipaikkaa, asentamaan autopaikoille latausvalmiuden seuraavan rakennuslupaa edellyttävän, autopaikkoja tai niiden sähköjärjestelmää koskevan laajemman korjaushankkeen yhteydessä. Velvoitetta ei ole latauspisteiden asentamiseen, vaan valmiuden toteuttamiseen.

Rahoitusta hankkeeseen voi hakea ARA:lta. 

keyboard_arrow_up