SOG-Rahoitus

SOG-rahoituksella nyt 6 kuukautta korotonta maksuaikaa 19.2.-31.5.2024.

Haaveiletko pienemmistä asumismenoista, mukavasta lämmityksestä ja puhtaasta energiantuotannosta? Tuntuuko investointi kodin energiaremonttiin kuitenkin liian suurelta kerralla maksettavaksi?

Kaikkiin 31.5.2024 mennessä tehtyihin ja myönnettyihin SOG-rahoitushakemuksiin saat halutessasi täysin kuluttoman ja korottoman kuuden kuukauden eräpäiväsiirron. Ensimmäinen laskusi erääntyy vasta kuuden kuukauden päästä – ilman mitään kuluja tai lyhennyksiä.

SOG-rahoituksella voit hankkia energiaratkaisun heti ja maksaa sen vasta myöhemmin. Voit maksaa rahoitusta takaisin kuukaudessa sen verran, kuin sinun tilanteeseesi sopii.

Rahoitusta voi hakea aina 2 500–50 000 € hankintoihin. Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

Voit laskea mahdollisen tulevan säästösi helposti lämpöpumppulaskurilla.

 

SOG-rahoituksen myöntää OP yrityspankki Oyj. Rahoitus on tarkoitettu yksityishenkilöille, ei yrityksille tai yhteisöille.

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

 

SOG-rahoitus

  • Rahoitus 2 500 – 50 000 €
  • Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €
  • Eräpäivän siirtokampanjan aikana 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa – tämän jälkeen voit maksaa lainan kokonaisuudessaan pois tai jatkaa maksusuunnitelman mukaisesti
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95 % -yks.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Ei luoton perustamismaksua
  • Voit maksaa missä vaiheessa vain koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

SOG-rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 12,04 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,45 % 02/24), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 19 984,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 120 € minimilyhennyksin (1,20 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 167 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

keyboard_arrow_up