Aurinkopaneelit – kannattavaa energiantuotantoa

Läyliäisten Sähkö Oy tarjoaa aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen periaatteella sekä yksityisille että yrityksille Lopen, Riihimäen, Hyvinkään, Karkkilan, Vihtijärven ja Hämeenlinnan alueilla. Käyttämissämme aurinkopaneeleissa on erinomainen hyötysuhde.

Tuotteista löytyy sähköverkkoon kytkettävät on-grid-järjestelmät sekä mökkikäyttöön soveltuvat akkukäyttöiset off-grid -järjestelmät. Käytämme korkeimmat tuotantostandardit täyttäviä paneeleita, inverttereitä ja asennustuotteita johtavilta tuotevalmistajilta.

Miksi aurinkopaneelien hankinta meiltä kannattaa?

Kokonaisvaltaiset ratkaisut energiansäästöön

Olemme sähkö- ja talotekniikka-alan ammattilaisia ja meiltä saat kokonaisvaltaisen näkemyksen ja ratkaisut energiansäästöön kodissa, taloyhtiössä tai toimitoloissa.

Jo 20 vuotta kokemusta

Meillä nykyisillä yrittäjillä on nyt jo takana 20-vuotta yrittäjyyttä ja vastuunkantoa asennuksistamme. (Läyliäisten sähkö on perustettu jo vuonna 1942.)

Aurinkopaneelien asennusta jo vuodesta 2016

Olemme asentaneet aurinkopaneleita jo vuodesta 2016 ja kerryttäneet siis asennuskokemusta jo usean vuoden ajan.

Paikallinen ja joustava

Olemme paikallinen, ketterä ja joustava pienyritys.

Suomen oloihin sopiviksi testatut kestävät aurinkopaneelit

Kaikki aurinkopaneeleiden osat on valmistettu Suomen oloihin sopiviksi.

Pitkät takuut

Vähintään 25 vuoden tehotuottotakuu.
12-25 vuoden valmistusvirhetakuu.

Koko aurinkosähköjärjestelmä avaimet käteen -palveluna

Kartoitamme tarpeen, laskemme tarvittavan tuoton ja asennamme aurinkopaneelit – koko palvelu yhdestä paikasta.

Luotettava palvelu koko aurinkopaneeleiden eliniän

Aurinkopaneeleiden valmistajat ovat turvanasi koko aurinkosähköjärjestelmän elinkaaren ajan ja tarvittaessa heiltä löytyy varaosia. Me osaltamme varmistamme, että järjestelmäsi toimii ja saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn.

Aurinkosähköjärjestelmän toimitussisältö

 • konsultointi ja suunnittelu
 • rahoitus haluttaessa
 • aurinkopaneelit
 • aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmät
 • invertterit (Muuntavat aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi.)
 • tarvittavat liitäntärasiat
 • AC- ja DC-kaapelointi
 • asennustyöt
 • tuotantolaitteiston liittäminen sähköverkkoon
 • Käyttöönotto ja asiakkaan opastus
 • dokumentit asiakkaalle: aurinkosähköjärjestelmän käyttöönottotarkastuspöytäkirja ST55.36, aurinkosähköjärjestelmän tietokortti ja huolto- ja seurantasuunnitelma

Aurinkopaneelien takuuajat valmistajasta riippuen:

Lineaarinen tehontuottotakuu 25-30 vuotta

Valmistusvirhetakuu 12-25 vuotta

Luotettavan maahantuojan aurinkopaneelit

Olemme Scanofficen virallinen jälleenmyyjä ja toimitamme aurinkopanelit luotettavasti ja ammattitaidolla.

Katso videolta asiakastarina Scanofficen aurinkopaneeleista.

null

On-grid

Sähköverkkoon kytkettävä järjestelmä, jolloin ylimääräisen virran voi lähettää takaisin sähköverkkoon.

Scanoffice Premium Lue lisää

null

Off-grid

Akkukäyttöiset järjestelmä, jolloin ylimääräinen virta varastoidaan akkuun.

Flinkenberg

Sähköverkkoon kytkettävät aurinkopaneelit

null

OMAKOTITALOON

Toimitamme ja asennamme korkealaatuiset aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloihin. Meiltä saat täysin valmiit on-grid ja off-grid laitepaketit laadukkailla komponenteilla. Käyttämämme aurinkopaneelit ovat erinomaisen hyötysuhteen omaavia monikidepaneeleja.
null

MÖKILLE

Jos mökki ei kuulu sähköverkkoon, sopii mokille aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät off-grid -järjestelmällä, jolloin ylijäävä sähkö varastoidaan akkuun. Sähköverkkoon kuuluvalle mökille sopii samat on-grid-laitepaketit, kuin pientaloihinkin. Kun aurinkopaneeleja valitaan mökille otetaan huomioon mökin sähkön käyttö; onko käytössä vain valaistus ja tv tai myös esimerkiksi jääkaappi. Käyttämämme aurinkopaneelit ovat erinomaisen hyötysuhteen omaavia yksikidepaneeleja.
null

MAATILOILLE

Maatila on erinomainen ja toimiva ympäristö uusiutuvan, omavaraisen sähkön tuottamiseksi aurinkopaneeleilla. Sähköä käytetään paljon (ajanjaksolla Helmikuu-Lokakuu) ilmastoinnit, lämmitys, valaistus ja erilaiset laitteet. Käyttökelpoista asennuspinta-alaa, kuten rakennusten katot sekä piha-alueet, on riittävästi aurinkopaneeleja varten. Aurinkosähkö on erinomainen energiamuoto: ei päästöjä, ei liikkuvia osia, ei meluhaittoja sekä erittäin pieni huollontarve. Aurinkosähkövoimalalla voi pienentää huomattavasti verkosta ostettavan sähkön tarvetta. Kun aurinkosähkövoimalalla tuotettu sähkö menee omaan käyttöön, voimalan omistajan ei tarvitse maksaa sähköyhtiölle sähkön tuottamisesta ja siirtämisestä.

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi – maksaa itsensä takaisin n. 10 vuodessa

Aurinkopaneeleihin investointi on tuottavaa kymmeniä vuosia ja se maksaa itsensä takaisin keskimäärin 10 vuodessa. Se tuottaa jopa 10-20% investoidusta summasta vuosittain. Aurinkopaneeleiden ansiosta sähkölasku pienenee ja lisäksi aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, kun sähkön hinta nousee. On arvioitu, että tulevaisuudessa aurinkoenergia on yksi halvimmista energiamuodoista. – Aurinkopaneelit tuottavat sähköä aina, kun aurinko paistaa ja myös pilvisellä säällä saadaan aurinkoenergiaa, joskin tietysti pienempiä määriä. Suomessa aurinkopaneeleiden sähköntuotanto alkaa yleensä helmi-maaliskuussa ja kestää aina lokakuuhun saakka.

Aurinkopaneelit kestävät myös pitkään ja niiden käyttöikä on jopa 30-40 vuotta. Ne eivät myöskään tarvitse aktiivista ylläpitoa asennuksen jälkeen, joten käyttökustannukset pysyvät pieninä.

Ympäristöystävällinen energiavaihtoehto

Aurinkovoima on jatkuvasti uusiutuva energialähde, joten se on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Päivän aikana maapallolle säteilee aurinkoenergiaa 10 000 kertaa koko maapallon tarpeen verran.

Suomessakin aurinko säteilee vuositasolla lähes yhtä paljon, kuin Keski-Euroopassa ja puolet Saharassa saatavan säteilyn määrästä.

Kun käytetään aurinkosähköä, ei ilmakehään tai veteen vapaudu lainkaan epäpuhtauksia, kuten  hiilidioksidia.

Parhaan hyödyn aurinkosähköjärjestelmästä saat, kun asiantuntijamme kartoittaa talosi sähkö-/ lämmitysjärjestelmän nykytilanteen/ ja optimointimahdollisuudet.

Paneeliasennuksen yhteydessä sähköasentajamme voi muokata esimerkiksi suorasähkölämmitteisen talon sähköjärjestelmää niin, että lämpimän käyttöveden varaajan lämmitys toimii samaan aikaan, kun paneelitkin tuottavat sähköä .

REFERENSSEJÄ

Alla konttorillamme länteen asennettujen 12:den paneelin tuottonäkymä.

 

keyboard_arrow_up