Antenniasennus

Antenniasennus ja antennihuolto kotiin ja mökille

Palveluihimme kuuluvat antennijärjestelmien suunnittelu, asennus ja vian korjaus.

Antennijärjestelmän uudisasennukset

Antennisisäverkon rakentaminen

Antennin suuntaukset

HD-teräväpiirto päivitys

Antennivian korjaus

LTE-häiriöiden korjaustyöt

Antenniverkkomittaukset

Vanhojen antennien poiskuljetukset

Antennitarvikemyynti

Henkilönostin tarvittaessa

Kun haluat saada terävän kuvan TV-ruutuun tai hyvän verkon kotona työskentelyyn!

Mistä tiedän, toimiiko televisioni myös uudella lähetystekniikalla?

LTE häiriöt: kuvan pikselöinti/jumittuminen

LTE800 MHz:n langattoman laajakaistaverkon rakentamisesta (790–864MHz) voi aiheuttaa häiriöitä antenni-TV -vastaanottoon. Tätä varten voimme joutua asentamaan häiriönpoistosuodattimen antennijärjestelmään. LTE-suotimen asennus on kuluttajalle ilmainen palvelu!

Teräväpiirto

Antennilähetyksissä siirrytään lähivuosina nykyistä laajemmin uuteen DVB-T2-tekniikkaan. Tämä mahdollistaa teräväpiirto- eli HD-ohjelmien tarjonnan kasvattamisen. Teräväpiirto tarjoaa entistä tarkemman kuvan, kirkkaammat värit ja aiempaa paremmin toistuvat yksityiskohdat.

Jotta voit vastaanottaa teräväpiirtolähetyksiä, tarvitset nykyään normaalin UHF-antennin, sekä Antenna Ready HD-vastaanottimen (DVB-T2-virittimen).

Teräväpiirrolla varustetulla antennijärjestelmällä voit katsoa Ylen ilmaisia HD-kanavia sekä erikseen tilattavia, HD-tasoisia maksu-tv-kanavia, joissa on paljon valinnanvaraa. Kanavapaketeissa on mm. kiinnostavimmat elokuvat, sarjat, lastenohjelmat, dokumentit ja ajankohtaiset urheilun huippuohjelmat, mm. SM-liigan jääkiekkopelit, suorana.

Digitalta lisätietoa taajuusmuutoksesta.

Päivitä kotisi uuteen, teräväpiirtoiseen aikakauteen!

Antennin asentaminen

Antenniasennus kannattaa jättää ammattilaiselle, joka tietää millainen laitteisto sopii sinun kiinteistöösi ja mitkä tekijät vaikuttavat hyvään televisiokuvaan. Säästät myös aikaa ja vaivaa, kun asiaan perehtynyt tekijä hoitaa työn puolestasi – ennen kaikkea turvallisesti!

Antenniasentajan ammattitaitoon kuuluu antennin paikan ja järjestelmän kokoonpanon valinta sekä antennijärjestelmän asennus ja mittaus.

Tarvikkeet omaan asennukseen

Myös omaan asennukseen varastomyymälästämme löytyvät antennit, antennivahvistimet, mastoputket sekä muut tarvikkeet. Valikoimastamme löydät myös teräväpiirto- ja HD-antennit.

Yhteystiedot

keyboard_arrow_up